Reynders Label Printing

Reynders Label Printing

Jarenlange ervaring in label printing in tal van sectoren, met sites en Centers of Excellence in verschillende landen, België, Frankrijk, Polen, Spanje en India. Dat zegt veel, en toch ook weer niet.

Wat kenmerkt ons? Het werk dat we elke dag doen. Conventionele etiketten drukken en totaal nieuwe uitvinden. Moeilijk nee kunnen zeggen tegen uitdagingen. En elke bestelling persoonlijk aanpakken.

  • Met respect voor mens en planeet

Ons CSR-beleid zet ambitieuze doelen uit om energie en water te besparen, afval te beperken en zorg te dragen voor onze medewerkers.

Een warmtewisselaar, specifieke recyclingprogramma’s voor afval en fairtrade-verkoopautomaten met gezonde voeding: ons CSR-beleid vertelt u alles over onze doelen.

  • Met een duidelijke missie

Technische perfectie gekoppeld aan menselijke creativiteit. Zó werden onze sites in Europa en Azië toonaangevend in de nichemarket ‘label printing’.

We nemen gefundeerde beslissingen en automatiseren veel processen om een perfecte kwaliteitscontrole te halen. En de persoonlijke stempel die onze medewerkers op elk project drukken? Die vergeten we nooit.

Want dat is Reynders!