Drukkerij Zwartopwit

Drukkerij Zwartopwit

Wie zijn we? 100% eigen productie met 84 jaar ervaring

ZwartOpWit is dé duurzame groene drukkerij met een hoek af. Meer dan 100 beestige schepsels met een leeuwenhart voor hun vak. Kloeke kerels en vinnige dames gaan elke dag voor perfectie van A tot XXL. Dat is onze ZwartOpWit belofte aan jou!

Bestel je print- én drukwerk makkelijk online via zwartopwit.be, dat is goedkoper, van de beste kwaliteit en bovendien snel-aan-de-deur geleverd. Een service zonder stress. Net wat jij nodig hebt! Van flyers en affiches, van tickets tot een groot zeildoek. Eén exemplaar of grote oplages. Ontdek ons beestig gamma van A tot XXL. Standaard met de glimlach!

Service

Ons team van medewerkers wil je graag begeleiden van aan je ontwerp tot bij de levering. Vind je het niet op onze website, vraag het dan via onze chat, online support of via de telefoon… Voor een vrijblijvende prijsvraag mail je naar offerte@zwartopwit.be

CO2-neutraal

Sinds 1 januari 2017 drukt ZwartOpWit 100% CO2-neutraal. Het volledige drukproces: van prepress en druk, tot afwerking en levering vallen hieronder. We ontvingen hiervoor het gecertificeerde CO2-Vinçotte label. Dé garantie voor echte klimaatinspanningen. Zo groen, da’s echt niet te doen!

Meer dan 9.000 producten aan de juiste prijs

Snel, eenvoudig en erg duidelijk! In onze webshop vind je gestaffelde prijzen voor meer dan 9.000 artikels. En opgepast, ze zijn scherp.

Kwaliteiten

Met een uitgekiend aantal papiersoorten, een ruim aanbod zelfklevende folies en plaat- en bordmaterialen. en met respect voor kwaliteit en de natuur (FSC) een zo ruim mogelijk assortiment aanbieden, dat is onze uitdaging. Vanaf de upload van je bestand tot aan de levering aan je deur controleren wij iedere productiestap van je bestelling. Daarom kunnen we je de gekende ZwartOpWit-kwaliteit garanderen voor al je druk- en printwerk.

Afwerking

Lamineren, rillen, plooien, blinddrukken, boren, perforeren, uitstansen, nummeren, … het kan allemaal!

Afhalen & levering

ZwartOpWit heeft snelle en vaste leveringstermijnen, je drukwerk is al klaar op 3 dagen. Jij bepaalt waar wij moeten leveren. Helemaal gratis op één van onze servicepunten in Vlaanderen of tegen een kleine transportvergoeding aan je voordeur of waar je maar wil!