Group Joos

Group Joos

Group Joos is een familiebedrijf geboren en getogen in Turnhout. Opgericht in 1935 door Jos Joos, zitten we in 2021 aan de vierde generatie en werken met 130 mensen. 85 jaar na oprichting is het grafische landschap volledig hertekend en ziet het bedrijf er ook anders uit. We houden het niet bij analoog drukken in offset technologie, maar focussen ook op digitale printtechnologie én volledig digitale kanalen. De digitale trend samen met de focus op duurzaamheid is een opportuniteit om blijvend te innoveren in een steeds veranderende grafische sector.

  • JOOS PRINT is de klassieke drukkerij van Group Joos, gespecialiseerd in plano- en rotatiedrukwerk. Toepassingen zijn onder meer zakelijk drukwerk, veiligheidsdrukwerk en speciale afwerking.
  • JOOS CONNECT is de directmarketingdivisie die Big Data omzet in hypergepersonaliseerde communicatie met een link naar digitale communicatiekanalen.
  • JOOS SMARTCOM is de innovatietak van de organisatie. Van een op maat gemaakt communicatieplatform tot augmented reality, blijven we uitkijken naar de nieuwste technologie en trends.

Bij Group Joos staan mensen centraal. Mensen zijn onze inspiratie. Mensen geven ons energie. En dat weerspiegelt zich in elk niveau van de organisatie.