Talentenschool Turnhout

Welkom met jouw talent op Talentenschool Turnhout!

Vanwaar onze naam? Op onze school vertrekken we vanuit jouw talenten, wat je goed kan en waar je interesses liggen. Nieuwsgierig hoe het er in onze school aan toe gaat? We laten het je zelf ontdekken aan de hand van onze website!

Maak kennis met Talentenschool Turnhout, de middelbare school die voor meer dan 1 100 leerlingen garant staat voor persoonlijkinnovatief en talentontwikkelend onderwijs in Turnhout.

Vragen? Geen probleem! Door onze persoonlijke aanpak kan je steeds bij het beleidsteam, de leerlingbegeleiding of één van onze leerkrachten terecht!

Grafische opleidingen

Met een erg uitgebouwde afdeling Kunst en creatie en Grafische (van multimedia (TSO) tot druktechnieken en publiciteit (BSO)) biedt Campus Zenit het ruimste pakket aan grafische richtingen in Vlaanderen. Onze school zet binnen deze afdelingen sterk in op internationalisering, op samenwerking met het bedrijfsleven en op competenties. Zo bereiden we leerlingen maximaal voor op een snel groeiende en evoluerende sector.

In combinatie met het internaat?

Kom je van verder? Kies dan voor een grafische studierichting in combinatie met ons internaat Talententhuis Turnhout.

Talententhuis Turnhout is een gemengd internaat dat open staat voor jongens en meisjes van de reguliere basisschool en het secundair onderwijs.